Ambitie en plezier spat ervan af!

Wat een weken hebben we achter de rug, wow! Het is altijd al bijzonder als je met een gedreven team aan talent tot mooie prestaties komt. Maar van de flow waar we nu inzitten krijg ik letterlijk kippenvel!

Gesteund door een onwijs ambitieus 5 jaren plan boeken we ongekende progressie wat op allerlei onderdelen tot uitdrukking komt. Aangespoord door onze missie “ervoor zorgen dat iedereen gewoon weer aan zijn werk toekomt” wordt ons RPA Platform steeds sneller, slimmer en neemt ie steeds meer werk uit handen.

Continu zijn we hier mee bezig en timmeren we fors aan de weg. Niet alleen met onze software maar ook allerlei interne ontwikkelingen. Zo hebben we dit jaar een derde ontwikkelteam opgezet en onze ontwikkelprocessen daarop ingericht. Ik geniet enorm van de tweewekelijkse review sessies. Zoals afgelopen maandag, met z’n allen – virtueel – bij elkaar komen. Waarbij de ontwikkelteams bevlogen demonstreren wat ze de afgelopen weken hebben gemaakt. De energie druipt er dan vanaf. Ik kijk hier met trots naar. Vooral ook, omdat ze het allemaal zelf hebben georganiseerd.

Dat geldt ook voor de meetups met onze klanten van afgelopen weken. Op diverse locaties door het land hebben we heerlijk intens kunnen sparren over de nieuwe features van ons RPA Platform. Hele mooie waardevolle feedback gekregen en vooral inspiratie om verder te bouwen aan de nieuwe features. Geweldig ook dat onze klanten hier zo enthousiast aan meedoen. Echt gaaf!

Als ik dan kijk naar de DDi-ers die nu druk bezig ons kantoor te transformeren tot een gecombineerde inspiratie en werkruimte. Of naar onze recruiters Jaimy en Marin, die geweldig werk leveren en ervoor zorgen dat we talentvolle ontwikkelaars en consultants kunnen opnemen in onze teams. En naar onze marketeers die vol trots een online groei melden van 12%. Dan kan en mag je toch alleen maar dankbaar zijn dat we dit met alle DDi-ers voor elkaar krijgen? Ja toch!

En nu meteen weer door. De komende weken worden weer intens met het opleveren van een aantal mooie projecten (waaronder op de Antillen), de lancering van de nieuwe interface met Level (CCS) en de vertaling van de website naar het Engels.

Terug
Help mij Bel mij