Data science specialist Infofolio overgenomen door DDi en 4insurance

Deze week prachtige stap gezet met de overname van Infofolio. Met Infofolio vullen we een grote wens in, door hun data science expertises en technologieën toe te voegen aan onze ontwikkelactiviteiten. Infofolio beschikt over zeer uitgebreide en hoogwaardige data op het gebied van vastgoed en risico in Nederland. Voor de schadeverzekeraars, gevolmachtigd agenten, serviceproviders en vergelijkers levert zij actuele herbouw- en inboedelwaarden.

Deze waarden zijn gebaseerd op objectieve econometrische modellen en geschikt voor woningen, zakelijke panden en VVE’s. Met deze overname zetten we een nieuwe stap in het versterken van onze gezamenlijke proposities. Deze overname is passend bij onze strategie en complementair aan de dienstverlening die wij onze klanten aanbieden. Door data te verwerken tot informatie, creëren we een palet aan diensten die het werk van verzekeraars en intermediairs verder digitaliseert en vereenvoudigt.

Een goed voorbeeld is de integratie van Infofolio in de AWI Connect applicatie, waarbij herbouwwaarden en inboedelwaarden direct kunnen worden opgehaald. De dienstverlening van Infofolio, AWI, Differ Solutions, EURO-Motive gaat ongewijzigd door. Tegelijkertijd zien we volop kansen en mogelijkheden nieuwe oplossingen te realiseren voor het intermediair en verzekeringsbedrijf. Niet alleen vanuit onze eigen proposities blijven we werken aan innovaties en nieuwe mogelijkheden. We hebben voor onszelf een duidelijke route uitgestippeld waarbij groei en innovatie centraal staat. Met een focus op samenwerking in de gehele keten. Integraties op de infrastructuur bij verzekeraars, volmachten en het intermediairbedrijf is een belangrijk uitgangspunt bij onze verdere groei- en ontwikkelplannen

Terug
Help mij Bel mij