DDi breidt fors uit

investeert_nieuwe_RPA

Twee teams ontwikkelen verder aan het DDi RPA Platform

De laatste twee jaar hebben we een groeiversnelling doorgemaakt. In de eerste plaats door extra te investeren in Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Processing (NLP). Maar ook door ons te conformeren aan de ISO25010 normering, om de kwaliteit van onze software tegen te toetsen. Intern hebben we het dan over de zogenaamde “illities”, zoals usability, availabiliy, maintainabillity, reliability en meer van deze.

Bovendien hebben we behoorlijk wat extra nieuwe features ontwikkelt om nog meer processen bij onze klanten te robotiseren. Denk onder andere aan de STP afhandeling van provinciale mutaties en prolongaties, gecombineerd met de automatische verwerking van volmacht polissen.

Door deze groei hebben we bedacht dat we ons ontwikkelteam formeel moeten opsplitsen in twee ontwikkelteams. Die nog steeds nauw met elkaar samenwerken met allebei wel hun eigen focusgebied. In Q3-21 gaan we dit verder vorm geven, zodat we in Q4 op volle sterkt hiermee kunnen door ontwikkelen. Om vooral sneller en betere features aan het DDi RPA Platform toe te voegen.

Terug
Help mij Bel mij