DDi RPA Roadshow klaar om te starten

Animatie_video_still

Vandaag de laatste voorbereidingen getroffen voor de DDi RPA Roadshow. Aanstaande vrijdag alleen nog de generale repetitie om de bekende puntjes op de “i” zetten.

De roadshow is met name bedoeld voor de gebruikers van het DDi RPA Platform in de verzekeringsbranche. De praktijk leert dat veel klanten onvoldoende bekend zijn met de vele mogelijkheden van het DDi RPA Platform.

Tijdens de roadshow geven laten we klanten verder kennismaken met de het RPA Platform. We nemen ze mee hoe het wordt gebruikt bij de schade afdeling. Hoe nieuwe schades door de robots worden aangemaakt, geclassificeerd en behandeld. Met in het verlengde hiervan het excasso proces.

Of de waarde die het platform toevoegt aan het prolongatie en mutatieproces. Zowel voor de volmacht als provinciale processen. Bovendien ervaren volmachtbeheerders in welke mate het DDi RPA Platform hen ondersteunt bij het werkprogramma.

Kortom een zeer nuttige ochtend of middag voor directie, hoofd schade, hoofd polisadministratie en/of de volmachtbeheerders. Wil je erbij zijn laat het dan even weten ajb. Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar.

De roadshow doet de volgende locaties aan.
di. 19-10 ochtend en middag sessie, Oostzaan (regio Noord Holland)
di 26-10 ochtend en middag sessie, Dordrecht (regio Zuid Holland, Zeeland en West Brabant)
di. 2-11 ochtend en middag sessie, Venlo (regio Gelderland en Limburg)
di. 9-11 ochtend en middag sessie, Drachten (regio Noord)

Wil je je aanmelden stuur dan een mailbericht naar marketing@ddi.nl

Terug
Help mij Bel mij