Dit wordt gaaf!

Kijk nou toch. Afgelopen weekend hebben we alle werkplekken tijdelijk verhuisd naar de zuidvleugel van ons kantoor. De komende zes weken is het zomaar een stuk “knusser” op kantoor. De bureaus staan dichter op elkaar en we vergaderen in de kantine. Alleen kunnen we even niet poolen. Een kleine prijs voor een groot resultaat als je het ons vraagt. Eigenlijk is het een soort kamperen wat we hier doen!

Vervolgens gaat de eerst de ”bijl” erin op de noordvleugel. Deze ondergaat een complete metamorfose en wordt een supergave werkplek om te werken, chillen, sparren en te lunchen met elkaar.


Over zes weken draaien we de hele situatie om. Dan gaan we met z’n allen naar ons nieuwe werkparadijs in de noordvleugel en gaan we aan de gang met de zuidvleugel. Deze wordt – net als noord – flink onder handen genomen.

Het eindresultaat is zo meteen ook naar. Zuid wordt één grote inspiratie ruimte die we gebruiken voor o.a. de bi-weekly reviews, refinements, als Obeya ruimt, voor VrMiBo’s en alle andere leuke happenings waar we als bedrijf en mens beter van worden!

Terug
Help mij Bel mij