In the spotlights | DDi RPA Apps

Na de serie over de RPA co-workers – de drie robots van het RPA Platform – informeren we jullie in een nieuwe reeks blogs over de verschillende RPA Apps, die direct kunnen worden ingezet.

Door de vele implementaties van het DDi RPA Platform, kwamen we bij financiële dienstverleners vaak dezelfde type repeterende processen tegen. In plaats van het wiel steeds opnieuw uit te vinden, werden wij vooral getriggerd door de overeenkomsten. Met de gedachte “hiermee kunnen we voor onze klanten een cost effective implementatie realiseren!”

Dit laatste blijkt ook wel. Van de 10 meest populaire RPA Apps hebben we de implementatietijd met factor 5 tot 6 teruggebracht. Hierdoor kunnen we in een kortere periode veel meer klanten tegen minder kosten laten profiteren van de toegevoegde waarde van het DDi RPA Platform en haar RPA Apps.

We gaan hier de komende weken meer over vermelden in de rubriek RPA Apps in the spotlight. Volgende week de eerste, waarbij we spotlights richten op de Mutatie & Prolongatie App, kort M&P App genoemd!

Lees hier onze vorige blog

Terug
Help mij Bel mij