Intensiteit gebruik workflow groeit snel

Tweewekelijks demonstreren de RPA-ontwikkelteams de nieuwste functies en mogelijkheden aan een groep klanten. In samenspraak met Taseen (onze product owner van het DDi RPA Platform) werken we use cases uit. Het automatiseren van werkprocessen in het verzekeringsbedrijf staat eigenlijk continu centraal.

De review sessie van gister was een mooi hoogtepunt. De teams demonstreerde hoe ze m.b.v. een workflow de overdracht tussen front-, mid- & back office hebben geautomatiseerd. Geïntegreerd met de desbetreffende backend en front-end systemen. Met één druk op de knop start de front-end medewerker het proces op. Benodigde data (incl. documenten) worden direct aan een proces toegevoegd en overgedragen aan de polis administratie. Betrokkenen worden actief geïnformeerd en eventuele informatieverzoeken gelijk uitgezet. Ontvangen reacties worden gelijk bij ontvangst verwerkt en opgenomen in het proces.

De komende weken pakken we hier verder op door. O.a. samen met onze nieuwe collega’s van AWI. Het zou gaaf zijn als we in de volgende officiële release de eerste versie van dit nieuwe proces bij klanten kunnen uitleveren. Hier gaan we voor!

Terug
Help mij Bel mij