Kick-off kwartaal 3-21 bij Stal op de Kaag

Kickoff_nieuw_kwartaal

Continu werken aan verbeteringen

Iedere organisatie kent zo zijn eigen tradities. Ook bij DDi werken we volgens een aantal vaste routines. Eén daarvan is dat we als gehele organisatie werken met kwartaal doelen. Wat willen we komend kwartaal bereiken en hoe gaan we het aanpakken. Belangrijk is dat we alle DDi-ers bij elkaar brengen om de doelstellingen met elkaar te delen. Zodat een ieder weet hoe hij/zij zijn/haar plannen hier verder op kan afstemmen. Traditioneel doen we dit altijd de eerste maandag van een nieuw kwartaal.

In de weken ervoor hebben we onze doelen geformuleerd en op hoofdlijnen binnen de teams de plannen geschetst. De afgelopen 1,5 jaar moesten we de kick-off online organiseren. Nu bij de kick-off van Q3 konden we eindelijk weer eens fysiek met elkaar afspreken. Op Kaageiland hebben we hiervoor een geweldige buiten locatie gevonden bij “Stal op de Kaag”. Was een geweldig weerzien met elkaar en tegelijkertijd een memorabele sessie.

O.a. door de groeiversnelling van het laatste twee jaar, liepen we tegen ongewenste knelpunten aan. Het afgelopen kwartaal hebben we samen met externe partijen kritisch gekeken naar onze organisatie. Hier zijn een aantal boeiende conclusies en adviezen uit voortgekomen, waarmee we in Q3 aan de gang gaan. We gaan een aantal zaken anders organiseren en de rolverdeling van de teams verduidelijken. Met als doel dat we uiteindelijk meer, sneller en betere waarde kunnen toevoegen aan het DDi RPA Platform.

Op Kaageiland hebben we de aftrap genomen om de noodzakelijke veranderingen door te voeren. Via eerst een centrale presentatie en daarna break out workshop sessie hebben we direct de koe bij de horens gevat. Om daarna met elkaar kwartaal 3 te beginnen met een riante BBQ met een fantastisch uitzicht op de wateren en landerijen van Kaageiland. Blijft toch altijd een mooi stukje Nederland.

Terug
Help mij Bel mij