Nieuwsgierig naar pair programming?

Na eerst te zien hoe onze vertrouwde kantooromgeving tot de laatste snipper volledig werd gestript, zagen we de laatste weken een nieuw kantoorparadijs ontstaan. Als je een paar dagen even weg was en je kwam weer op kantoor was je steeds weer blij verrast. We konden dan ook niet meer wachten om weer terug te keren op onze compleet nieuwe werkplek.


Het is echt genieten. Prachtige ruime werkplekken, strakke muurbekleding, een geweldige leisure ruimte, een supermooie open “woonkeuken” en ontvangstruimte. En dan te bedenken dat we nog maar op de helft zijn. De werkplekken zijn nu allemaal mooi op orde, wij weer aan de slag, de werklui gestart aan de verbouwing van onze zuidvleugel. Hier gaat zich ook een wonder voltrekken door de ruimte om te toveren tot bijzonder gave en ruime inspiratie-, meetup-, R&D- en brainstormruimte. En voldoende ruimte voor pair programming!

Zeg je nu huh? Daar wil ik meer over weten. Doen! Kom gewoon langs, drink een lekkere bak koffie, thee, watertje of frisje met ons mee. Als je zin hebt spelen we zelfs een potje pool of je favoriete game of wat dan ook. Maar vooral laten we graag zien wat we bedoelen met pair programming en wat dit zo leuk maakt!

Terug
Help mij Bel mij