Regain Focus

DDI_Pay_off

We willen dat je weer aan je werk toekomt

We stelden onszelf regelmatig de vraag “wat zouden de gebruikers van ons RPA Platform nu het meest belangrijk vinden?”. Voordat we die vraag gingen stellen hadden we zelf allerlei fantasieën. Zoals “dossiers zijn altijd compleet”, “mijn werklijst is nu compleet”, “handig die extra robothandjes”, “handig dat we nu met workflows werken, waardoor het werk altijd op de juiste plek ligt”, “nooit gedacht dat de robot al zoveel kan verwerken”. Plus allerlei andere varianten.

Door dezelfde vraag aan de gebruikers te stellen kregen we uiteindelijk het echte antwoord. De anekdote die het meeste indruk op ons maakte kwam van een medewerker. Wat we alleen niet wisten is dat de medewerker nog niet met de DDi robots werkt. In het kort komt het hierop neer; “bijna iedere dag zie ik door de bomen het bos niet meer. Als ik een dag er niet ben is mijn mailbox ontploft en heb ik een werkvoorraad waar ik letterlijk depressief van wordt. Er is geen doorkomen aan en het lijkt wel of het steeds meer wordt!”.

Okay, die zagen we dus niet aankomen. “We dachten dat onze robots  zouden ontlasten?” “Ja, dat doen ze ook” kregen we als reactie. “Sinds we ze inzetten is de situatie behoorlijk veranderd. de mailboxen zijn altijd leeg en het werk is georganiseerd en verdeeld over de beschikbare capaciteit. Alleen op mijn afdeling hebben we de robots nog niet ingezet.” Waarna zij afsloot met “Ik kan niet wachten tot het moment dat de robots ook binnen mijn team worden ingezet. Ik droom er nu al van dat ik me weer volledig kan richten op het werk wat ik leuk vind en echt goed in ben!”

Wij hebben deze anekdote gebruikt om in twee woorden te duiden waar het DDi RPA Platform voor onze gebruikers voor staat. Het terugwinnen van het werk wat ik leuk vind en goed in bent. Kortom,

Regain Focus

 

Terug
Help mij Bel mij