Roadmap DDi RPA Platform afgestemd op sterke groei

Voor de verdere ontwikkeling van het RPA Platform en om de sterke groei ervan in goede banen te leiden hebben we onze ontwikkelprocessen hier verder op afgestemd. In Q4-21 hebben we twee “productielijnen” ingericht. Waarbij de ene lijn de focus heeft op de verdere ontwikkeling van de Transaction Robot. Terwijl de andere lijn zich volledig richt op het App development gedeelte van het RPA Platform.

De ambities voor beide producten blijven onverminderd groot. Met de Transaction Robot gaan wij dit jaar onze internationale aspiraties invullen. De (afgekort) TA Robot zal ook als een service (SaaS/RaaS) worden aangeboden. Zonder de noodzaak van technische integraties zullen verzekeraars de TA Robot verder gaan inzetten om aanvragen, schademeldingen, offertes, overvoer en acceptaties digitaal te verwerken.

Zoals bekend, is het DDi RPA Platform een low code Intelligent Process Automation Platform. Iedere organisatie is daardoor in staat om snel en eenvoudig veel voorkomende (repeterende) werkprocessen zelf te robotiseren. Met de focus op de verzekeringsbranche brengen we hier een versnelling in aan. Het RPA Platform zal met steeds meer standaard Apps worden uitgeleverd. Zo biedt het Platform al diverse Apps voor de verzekeringsbranche. O.a. een complete App voor het mutatie en prolongatie proces. Voor volmacht en provinciaal, alsmede de direct writers. Daarnaast ook nog drie Apps voor de schadeprocessen en bijvoorbeeld een App voor een snelle verwerking van de Rekening Couranten.

De 1e helft van 22 gaan we gebruiken om een volledig nieuwe Claims App te ontwikkelen. Volledig gericht op de repeterende processen in de diverse onderdelen van de schadeprocessen. Van het aanmaken van de schade, de triage, geautomatiseerde controles tot en met de excasso processen. De Claims App dient uiteindelijk maar één doel. Ervoor zorgen dat de schadebehandelaar niet meer alles zelf hoeft te doen en zich vooral kan bezighouden met de inhoud van zijn job. Uiteraard maximaal ondersteunend aan het werkprogramma.

Terug
Help mij Bel mij