RPA App In the spotlights | M&P App

De meest gebruikte App van het DDi RPA Platform is zonder twijfel de Mutatie & Prolongatie App. Afgekort de M&P App. De inrichting is volledig afgestemd op de AFD standaarden en daarmee snel in gebruik te nemen.

De M&P App wordt gebruikt voor zowel de afhandeling van de volmacht als de provinciale mutaties en prolongaties. Voor de provinciale polissen staat de M&P App “rechtstreeks” in verbinding met de verzekeraars. Direct bij ontvangst verzamelen de robots van de App alle documenten die bij dezelfde (pakket)polis/relatie behoren. Ze weten direct bij ontvangst of het een mutatie of prolongatie is. Alle documenten krijgen de AFD code mee en worden (igv mutatie) als complete set ter controle aangeboden aan de polis administratie. De prolongaties worden direct verwerkt en na het draaien van de prolongatie direct met alle relevante stukken klaargezet voor verzending.

Als de mutaties zijn goedgekeurd en de boeking is verwerkt, dan zorgt de robot dat de nota samen met alle polisbescheiden klaar zijn voor verzending volgens de voorkeuren van de klant.

De M&P App bundelt per relatie, van alle polissen, alle toe te sturen documenten (nota’s, polisbladen, IVB, voorwaarden, begeleidende brief, e.d.). Ook de polisbescheiden die in de volmacht zijn opgemaakt en na controle in de app zijn goedgekeurd, kunnen hier naar wens aan worden toegevoegd. Instelbaar en volgens de voorkeuren van jullie kantoor worden alle documenten verzonden naar de klanten. De M&P App houdt track met de verzonden items en slaat dit keurig netjes op in het digitale dossier.

De M&P App is een echte “time & activity killer”. Het aantal handmatige handelingen worden enorm gereduceerd en de tijdsbesparing die je met de M&P App realiseert is doorslaggevend. Los van het vastleggen van de zorgplicht en kwaliteit van de digitale dossiervorming.

De implementatie van de M&P App binnen jouw organisatie is relatief eenvoudig. Wil je hier meer over weten vul dan dit formulier in https://www.ddi.nl/rpa-platform/rpa-mutatie-en-prolongatie-app/

Terug
Help mij Bel mij