SaaS-ontwikkelingen DDi RPA Platform

Voor de verdere ontwikkeling van het RPA Platform en om de sterke groei ervan in goede banen te leiden hebben we onze ontwikkelprocessen hier verder op afgestemd. In Q4 van 2021 hebben we twee “productielijnen” opgezet. Waarbij de ene lijn de focus heeft op de verdere ontwikkeling van de Transaction Robots naar een moderne SaaS propositie. Daarmee maken we onze intelligente document en data classificatie oplossingen via de Cloud toegankelijk. Afhankelijkheid van lokale systemen wordt geminimaliseerd. Lead time om snel onze diensten bij klanten aan te bieden wordt daarmee sterk versneld.

De tweede productielijn richt hoofdzakelijk op het App development gedeelte van het RPA Platform. Het DDi RPA Platform is in beginsel een low code development omgeving om repeterende processen eenvoudig en snel te robotiseren. In onze drang om steeds meer no code oplossingen te bieden aan verzekeraars, blijven we het RPA Platform hiermee verder uitbreiden. Steeds meer no code functies komen beschikbaar voor de verwerking van dagelijkse bulkprocessen. Bijvoorbeeld de mutatie- en prolongatie processen, excasso’s, rekening courant en mailprocessen. Voordelen: snel geactiveerd, direct te gebruiken, meteen minder werk en tijd bespaard!

In Q2 gaan we samen met een aantal klanten het RPA Platform verder optimaliseren voor claims proccesing. Met als streven dat de robots van het DDi RPA Platform de co-workers worden van de schadebehandelaar. Waarbij de robots het vele administratieve werk doen en de schadebehandelaar zich volledig kan richten op de inhoud en de klant. Kortom; “Regain Focus”.

Terug
Help mij Bel mij