Welkom op onze nieuwe DDI RPA website

Robotic Process Automation Platform specifiek voor verzekeringsbranche

De nieuwe DDi RPA website is eigenlijk een ode aan onze klanten in de verzekeringsbranche. Lang geleden stonden we al de wieg van de digitale transformatie die in deze branche werd ingezet. Wat toen begon met het digitaliseren van de papieren dossiers, heeft dit vandaag de dag geleid tot een omvangrijk platform om de vele repeterende verwerkingsprocessen te robotiseren. Via deze website laten we je kennismaken met de ongekende mogelijkheden van het DDi RPA Platform.

Door de uitgebreide functionaliteit past het DDi Robotic Process Automation Platform iedere verzekeraar en tussenpersoon. Door de vele standaardisaties die op het platform zijn doorgevoerd kan deze razendsnel haar diensten bewijzen. Het is niet nodig om eerst allerlei routines te analyseren om vervolgens de robots te leren wat ze moeten doen. De robots van het DDi RPA Platform zijn allang bekend met de meest voorkomende en arbeidsintensieve processen. Je hoeft ze bij wijze van spreken niets meer uit te leggen.

Dat begrijpen inmiddels al vele verzekeringsbedrijven. Naast de grotere verzekeraars en volmachten zijn er tevens talloze intermediairs die dagelijks de repeterende werkzaamheden aan het DDi RPA Platform overlaten. We zijn er trots op dat we dit samen met onze klanten hebben bereikt. We zitten nog veel ideeën en ambities om de mogelijkheden van het Platform verder te verbeteren en verrijken. We zouden zeggen voeg onze nieuwe website toe aan je favorieten.

Terug
Help mij Bel mij