Welkom Ritesh!

Ritesh heeft onder anderen aan de Erasmus universiteit gestudeerd. Na een bachelor in Business Administration was er ruimte voor meer, zo volgde een master in Business Information Management. Ritesh werkt nog hard aan zijn scriptie, maar is al begonnen als versterking bij DDI.

Hij zal in zijn rol als Junior software developer onderdeel vormen van team 14. Dit team werkt in samenwerking met team 42 – waar wij eerder Jamy in hebben voorgesteld – aan de software ontwikkelingen binnen DDI.

Ritesh is enthousiast over zijn rol hier, omdat het naar eigen zeggen zijn hobby en studie combineert. ‘Interesse in ICT heb ik altijd al gehad’ vertelt hij. Binnen DDI krijgt hij de kans om hier meer mee te doen, en zijn kennis en frisse blik met ons te delen. 

Nu een week geland, is het inwerktraject nog in volle gang. Maar de eerste indruk is goed. ‘So far so good, een leuke sfeer en gratis fruit op de werkvloer.’ Wat wilt een mens nog meer. Het liefst gaat hij gelijk aan het werk, maar ook hier is geduld een schone zaak.

We heten Ritesh van harte welkom binnen DDI en wensen hem veel succes en plezier de komende tijd!

Terug
Help mij Bel mij