Zoals vorige week al gezegd help ik, de Transaction Robot, jouw organisatie graag op weg naar een digitale transformatie. Ik zorg dat alle binnenkomende berichten worden gedigitaliseerd, volautomatisch geclassificeerd en toegevoegd aan de juiste processen (workflow). Maar nu ga ik nog een stap verder! Met de Proces Manager; door DDi aan mij gekoppeld om je bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen en tegelijkertijd handmatige handelingen te reduceren. Kortgezegd; Business Proces Management.

Wat doet de Proces Manager voor je?

Wanneer ik een bericht geclassificeerd heb is bekend waar het over gaat, van wie het afkomstig is en wat ermee moet gebeuren. Op basis hiervan maak ik de werkopdracht en koppel deze aan de juiste bedrijfsprocessen.

Van tevoren ontwerpen we samen jullie processen in de workflow designer door het aanleggen van de gewenste business rules. Zodra dit is ingesteld doorloopt ieder bericht, automatisch het juiste proces. De Proces Manager bewaakt dit voor je. Ze zet de taken uit en verstuurd automatisch berichten, notificaties en reminders als betrokkenen hun taken niet hebben uitgevoerd. Tegelijkertijd kan iedereen binnen de organisatie die geautoriseerd is op ieder gewenst moment de status van een dossier raadplegen in de Proces Manager.

Op de achtergrond worden alle documenten automatisch gekoppeld aan het juiste dossier en met de juiste metagegevens opgeslagen in de Document Store. Goed beveiligd door instelbare autorisaties. Door full text te zoeken door het gehele digitale archief is ieder document wanneer nodig snel teruggevonden.

Met digitaliseren, classificeren en Business Proces Management zijn we al een heel eind op weg naar een volledige digitale transformatie. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Met vriendelijke groet,

DDi Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000