“Challenge your supplier,
exchange ELECTRONIC INVOICE,
AUTOMATE your accounts payable
a step ahead.”

Volgende stap is elektronische

XML en UBL facturen uitwisselen

“UBL facturen is de volgende stap in automatische factuurverwerking. Begrijp me goed geen digitale facturen zoals PDF via de email. Maar echt elektronisch als XML / UBL facturen. De voordelen zie ik wel. De verwerking wordt dan compleet foutloos. 100% accurate factuurdata. Moet je eens voorstellen hoeveel extra tijdwinst dit gaat opleveren. Tegelijkertijd, eer mijn leveranciers hun facturen elektronisch toezenden. Dat zal nog wel even duren, schat ik in”

eInvoiceConnect gaat graag de uitdaging aan. Met eInvoiceConnect hebben we een laagdrempelig platform ontwikkelt dat vooral je leverancier helpt voortaan haar facturen als UBL facturen aan te leveren.

Do you want to know more?

Nog meer tijdsbesparing eInvoiceConnect

elektronische facturen ontvangen met eInvoiceConnect

Voortaan UBL facturen ontvangen

Via eInvoiceConnect nodig je leveranciers uit om hun facturen elektronisch aan te leveren aan de Transaction Robot. Het is voor de leveranciers een kleine moeite met een groot effect. Het werkt echt zo eenvoudig, zoals in de vorige zin beschreven. Niets aan toe te voegen.

Elektronische facturen verwerken in ieder formaat

Voor eInvoiceConnect maakt het niet uit hoe de elektronische factuur is samengesteld. Zelfs een printstream wordt al super gewaardeerd. De Transaction Robot weet ieder elektronisch bestand te vertalen naar een UBLfactuur. Neem de proef op de som en probeer het eens.

elektronische facturen verwerken in ieder formaat
elektronische facturen verwerken met eInvoiceConnect

80/20 regel klopt bijna altijd

We weten het inmiddels zeker. Per organisatie komt 80% van de facturen bij 20% van de leveranciers vandaan. Moet je voorstellen als alleen al een deel van hen elektronisch gaat factureren. Ervaring leert dat binnen 6 maanden ruim 40% van je leveranciers elektronisch factureren. Je hoeft ze alleen uit te nodigen via eInvoiceConnect.

DDi heeft interface met

Bel ons en vraag naar jouw interface: 088 567 20 00