Na al wat te hebben gefluisterd hier en daar mag ik mezelf nu officieel introduceren; Ik ben de Transactie Robot! Ontwikkeld door DDi om jou verder te helpen op het gebied van Document Processing. Denk je weleens na over een digitale transformatie voor jouw organisatie? Of moet (een deel van) de bedrijfsprocessen gewoonweg efficiënter worden ingericht? Dan ben ik er om te helpen.

Komen e-mails, fysieke poststukken en webaanvragen bij jullie ook overal in de organisatie binnen? Facturen, mutaties, formulieren, enz., ieder bericht is een werkopdracht voor een of meerdere personen. Voordat het juiste bericht bij de juiste ontvanger, of in het juiste dossier terecht komt zijn er al heel wat handelingen aan vooraf gegaan. Dan moet de behandelaar aan de slag om (in de meeste gevallen) ook een juiste reactie te sturen, desgewenst per post of e-mail. Ik  automatiseer dit proces, zodat het merendeel van het werk wegvalt.

Dat werkt zo:

  • Digitaliseren: Wanneer een bericht binnenkomt start ik direct het juiste proces op. Papieren documenten worden moeiteloos gescand met iedere (reeds aanwezige) scanner, multifunctional of zelfs camera op een mobiel.
  • Classificeren: Dan kan ik alle gedigitaliseerde documenten, e-mails (inclusief bijlagen) en webaanvragen “lezen” en volautomatisch classificeren. Op basis van ingestelde regels bepaal ik waar het bericht over gaat, van wie het afkomstig is, welke data in het ERP/CRM/HRM of andere Line of Business applicatie moet worden doorgezet en wat ermee moet gebeuren.
  • Proces management: Van ieder bericht maakt ik een werkopdracht en koppel deze aan de juiste bedrijfsprocessen (workflow). Vanaf hier neemt de DDi Proces Manager het van me over. Zij zet de taken uit en verstuurt automatisch berichten en notificaties. Ze zorgt ervoor dat ieder bericht met de juiste zorg wordt behandeld en afgehandeld.
  • Document management: Vanzelfsprekend wordt ieder document en iedere handeling in het proces gelogd en beveiligd opgeslagen in de DDi Document Manager. Gekoppeld aan het juiste dossier met de juiste metagegevens. Full text doorzoekbaar voor iedere geautoriseerde medewerker.

 

Heb je een uitdaging voor me? Laat dan even een berichtje achter via ons contactformulier of bel naar 088 5672000.

Met vriendelijke groet,

DDi Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000