Hoe ambitieus ben jij?

De lat ligt niet hoog,
die leg je hoog

Hoe gaaf is het wel niet als je merkt dat je ideeën werken? Dat is precies wat ons drijft. Dag in, dag uit! We dagen onszelf iedere dag weer uit om ons Robotic Process Automation Platform beter te maken. Met als enig doel: onze klanten kunnen nog beter, sneller en met zo min mogelijk fouten in de back office, werken aan hun eigen succes. Dat is précies wat jou als DDi-er inspireert om steeds weer alles te geven.

Bekijk onze vacatures

Openstaande vacatures

Junior Consultant Robotics

Need for speed. Efficiëntie. Minder kosten. Allemaal redenen waarom onze klanten kiezen voor ons robotic platform. Als junior consultant help jij bedrijven beter en efficiënter werken. Van het instellen van een robot om bulk-data te begrijpen tot een robot die automatisch herinneringen verstuurd met insta-betaalmogelijkheden. Jij gaat ervoor zorgen dat onze klanten zich bezig kunnen houden met het werk dat ze écht leuk vinden en het werk waar ze écht goed in zijn.

Stap 1: jij inventariseert en brengt bedrijfsprocessen in kaart.
Stap 2: jij schets samen met de klant het ideale proces.
Stap 3: jij vertaalt dit proces naar een concrete task-flow.
Stap 4: jij coördineert de implementatie van onze oplossing bij de klant.

Let’s go!
Jij komt terecht in een jong en energiek team van consultants met elk hun eigen expertise. Op jouw eerste dag word je gekoppeld aan een ervaren consultant en ben je onderdeel van een van onze agile project teams. Afhankelijk van jouw ervaring ga je ook meedraaien op onze interne consultancy afdeling. Hier maak je kennis met collega’s, klanten en onze oplossingen maar krijg je ook de kans om interessante vraagstukken vanuit de klant op te pakken.

Dit zoek jij
+ Een gave en uitdagende baan bij een middelgroot tech-bedrijf.
+ Startsalaris van 2.600 euro per maand.
+ Macbook en iPhone met abonnement.
+ Reiskostenvergoeding en indien nodig een leaseauto.
+ Opleidingsbudget en individuele trainingsprogramma’s.
+ Doorgroei richting sales-, marketing-, of implementatieconsultant.
+ Free lunch en snacks (ook gezonde :).
+ Een vrijdagmiddagborrel gesponsord door Kippie.

Dit zoeken wij
+ Een HBO of WO diploma.
+ IT affiniteit vanuit studie, stage of werkervaring.
+ Een in-principe-kan-ik-alles-houding 😉

Meer weten?
Mooi! Stuur jouw cv via hr@ddi.nl. Eerst even bellen of WhatsAppen met Jaimy Rosenau kan ook op 06-28500972. Zij vertelt jou graag meer!

Software engineer en developers

Het is 10 uur en net als iedere dag sta je met al je collega ontwikkelaars te scrummen. Even 15 tot 30 minuten tijd voor een stukje reflectie. Waar ben je mee bezig, waar ben je tegenaan gelopen, hoe ver ben je gevorderd, waar kan je wel wat advies of hulp gebruiken of wie heeft jouw hulp even nodig? Ons software team is het creatieve en productieve hart van DDi. In het team bouw je mee aan weer een betere versie van ons Platform en onze Transaction Robot.

Voor goeie mensen die DDi beter en sterker maakt is er altijd plek. Bel me (Thom) anders eens op: 06 55 374 891

— direct solliciteren als software engineer

Op werving en selectie gasten en andere acquisiteurs zit Thom absoluut niet te wachten. Jullie hoeven hem dus echt niet/nooit te bellen!

Software tester

Ben jij dé persoon, die zorgt dat onze software van hoge kwaliteit is? Samen met het software ontwikkelteam zorg jij straks dat onze business software elke dag probleemloos door bedrijven gebruikt wordt. Je vindt het een uitdaging om fouten in de software te vinden. Daarbij maak je gebruik van testplannen, testscenario’s en testscripts voor zowel handmatige als ook geautomatiseerde tests. Je wilt je de werking van software eigen maken en je hebt daar een eigen mening over en je laat die ook horen.

Voor goeie mensen die DDi beter en sterker maakt is er altijd plek. Bel me (Thom) gewoon op: 06 55 374 891

— direct solliciteren als software tester

Op werving en selectie gasten en andere acquisiteurs zit Thom absoluut niet te wachten. Jullie hoeven hem dus echt niet/nooit te bellen!

Technisch Consultant / DevOps Engineer

Kijk, dit is nu precies de job die je zocht. Alles wat je weet, waar je ervaring mee hebt en waar jezelf op door wil ontwikkelen kan je kwijt als DevOps engineer bij DDi. Jouw doel is dat onze klanten altijd mogen rekenen op de technische werking ons Robotic Process Automation Platform. Uiteraard spreekt software ontwikkeling je aan en hoeft niemand je uit leggen wat je allemaal kan met Microsoft SQL Server.

Je bent gewend te werken in een agile team. We waarderen eigen initiatief enorm. Sterker nog, we rekenen erop dat jij weet hoe we ons platform technisch nog beter kunnen maken. Je bent dol op automatiseren en blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dat je een goede kennis hebt van ICT infrastructuren spreekt voor zich.

Voor goeie mensen die DDi beter en sterker maakt is er altijd plek. Bel me (Thom) eens op en laat je gelden: 06 55 374 891

— direct solliciteren als Technisch Consultant / DevOps Engineer

Op werving en selectie gasten en andere acquisiteurs zit Thom absoluut niet te wachten. Jullie hoeven hem dus echt niet/nooit te bellen!

 

Ambities? Bel ons gerust eens op