Transaction robot DDi

“Anywhere, anytime, anyplace,
any document, any scanner. Transaction Robot
PROCESSES all documents."

Documenten scannen met alle scanners

“Ondanks dat het wel veel minder is geworden, ontvangen we nog steeds veel brieven. Voornamelijk van onze klanten en leveranciers. Al jaren werken we papierloos en scannen we alle post. Sinds een jaar hebben we nu alleen geen postkamer meer. Met het wegvallen van de postkamer, waren we even bang dat we er flink op achteruit zouden gaan.

Dankzij de Transaction Robot zijn we er zelfs op vooruit gegaan. In grote stapels kunnen we met elke scanner, waar ter wereld die ook staat, onze documenten scannen. Super flexibel!”

Zorgeloos al je documenten scannen

Documenten scannen in batches

Batchgewijs je documenten scannen gaat het snelst. Anders gezegd, je legt alle documenten op elkaar. De gehele stapel gaat op de sheetfeeder van de scanner en je start de scanner. Verder geen zorgen meer. De Transaction Robot zorgt er nu voor dat ieder gescand document op z’n bestemming aankomt.

Welke scanner maakt niet uit

Netwerkscanner, document scanner, mobiele scanner/scanapp, multifunctionals. Voor de Transaction Robot maakt het niet uit met welke scanner je de documenten wil scannen. Technisch gezien dan. Alle scanners zijn goed. Leg je documenten op welke scanner dan ook en start het scannen.

Document scanners
Afwijkende documenten scannen

Welke scanner doet er wel toe

Met welke scanner je de documenten gaat scannen doet er functioneel gezien wel toe. Heb je A3 documenten of nog groter, dan heb je wel een scanner nodig die deze formaten aan kan. Heb je dagelijks duizenden documenten te scannen, dan heb je echt een werkpaard nodig. Welke je ook kiest, de scanner werkt altijd samen met jouw Transaction Robot.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00