Transaction robot DDi

“Can we learn our Robot TO PROCESS
ALL CORRESPONDENCE
AUTOMATED
. Sure you can!”

Documenten automatisch verwerken met een robot?
You’re kiddin us!

“In ons customer contact center, ontvangen wij dagelijks honderden ‘aanvragen’ via de email, post en onze website. Dit kan van alles zijn, van aanvraag reparatie, een nieuwe aansluiting, offertes van toeleveranciers tot klachten en/of opzeggingen. Voordat we het dossier hebben aangelegd of het lopende dossier erbij hebben zijn we enige tijd bezig. Ieder bericht moeten we lezen en uitzoeken waar die precies bijhoort. Nooit bedacht dat dit automatisch zou kunnen. Tot we de Transaction Robot van DDi zagen.

Alsof zich een klein wonder voltrok. Ze gaven aan dat hij automatisch documenten kan verwerken. Nou dat bleek wel. Na een stukje training werd ieder document geanalyseerd en direct gekoppeld aan nieuwe of lopende dossiers.”

Informatie en regels leiden alles in goede banen

OCR software DDi

Hyperintelligente OCR software

Een PDF, een mailbericht met bijlagen, een gescand document, een upload via de website. Allemaal informatiebronnen die je eerst moet lezen voordat je weet waar het over gaat. Dat kost wel even wat tijd en intellect. De hyperintelligente OCR software leest ieder bericht automatisch voor je door en de Transaction Robot zet deze automatisch om naar bruikbare informatie.

Werkt voor ieder type document

De Transaction Robot leest alles met haar slimme OCR software. Ieder email bericht, inclusief de bijlage, ieder gescand document en elke webaanvraag met eventuele uploads. De robot leest werkelijk alles. Teksten, barcodes, QR-codes, noem het maar. Van alles maakt hij logische informatie.

Bepaal nu eerst de regels

Hoe willen jullie dat het werk wordt opgepakt? De OCR Software heeft de Transaction Robot alle informatie gegeven. Ieder document moet nu dus als het ware verwerkt worden tot een nieuwe werk opdracht. Op een bestaand dossier of een lopend dossier. Je bepaalt hiervoor zelf de regels, wie, wat, wanneer en waarom iets met het document moet.

Werk het proces verder uit

Hoe lopen zaken bij jullie? Op basis van welke gegevens moet een dossier bij wie onder de aandacht worden gebracht. Welke berichten kunnen automatisch worden samengesteld als response naar de klant of een andere partij. Kwestie van inrichten, meer niet.

documenten automatisch verwerken

Documenten automatisch verwerken start hier

Alles is nu vastgelegd in regels en processen. De Transaction Robot weet waar hij op moet letten om documenten automatisch te verwerken en te koppelen aan de juiste werkprocessen.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00