Transaction robot DDi

“Multichannel document entries.
INTERESTING game to beat
the data entry MONSTER JOB."

Data Capture, maar wel alle data

“Op al onze producten zit uiteraard garantie. Toch willen we onze klanten meer bieden dan alleen de wettelijke garantie. Vandaar dat we onze klanten hierop attent maken, via een brochure en antwoordformulier dat bij het product is bijgesloten. De klant hoeft alleen het formulier in te vullen met zijn gegevens en aan ons toe te sturen. Wij verwerken het wel weer in onze systemen.

Al jaren scannen we deze formulieren en de software herkent de ingevulde gegevens. Kort geleden zijn we overgestapt op papierloos werken. Binnen de gehele organisatie. Via onze dealers, onze website en ook nog steeds met formulieren kunnen klanten nu hun extra service aanvragen. Met als gevolg dat we de gegevens in heel veel verschillende formaten krijgen toegestuurd. Alles bij elkaar zitten we hier met 4 m/v dagelijks alle data te verwerken…”

eDocumentConnect perfecte overstap naar papierloos werken

XML uitlezen met DDi

eDocumentConnect werkt eigenlijk foutloos

Een digitaal document, email of pdf vergezeld van een XML is fantastisch. Zeer waarschijnlijk staat er in de XML allerlei bruikbare – vaak meta – data over de inhoud van het document. Papierloos werken wordt zo wel heel makkelijk. Mits je begrijpt wat er in de XML staat. eDocumentConnect helpt hierbij.

Data Capture, maar dan een stapje verder

Toch wil je meer dan alleen de gegevens uit de XML. In het document staat nog allerlei extra informatie. Deze wil je ook hebben, vooral omdat er juist voor jouw organisatie cruciale informatie in staat, wat niet in de XML staat. De Transaction Robot legt alle data vast.

Data capture DDi

Allerlei formaten door elkaar

Informatie komt via verschillende kanalen. Als hard copy. Soms ook via de email direct van je klant met een scan van het formulier als bijlage. Of via een partnersite. Die stuurt je een email met een XML en PDF bijlage van het formulier. Het maakt de Transaction Robot niet uit. Papierloos werken start hier.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00