“Never copy, print, search
for ANY DOCUMENT
anymore. Would BE SOMETHING!”

Goed documentbeheer is een ‘must’

“Het is zonder meer duidelijk dat het nu niet gaat zoals het hoort te gaan. We hebben ons uiterste best gedaan om het allemaal goed te regelen. Een ‘boomstructuur’ bedacht op ‘K-schijf’. Uiteraard goed gedocumenteerd. Iedereen heeft een instructie gekregen. Maar we gaan dit niet zo volhouden. Het valt niet mee om snel te zoeken, als je niet precies weet wat je nodig hebt.

We willen heel graag documenten van de K-schijf opnemen in onze HRM en CRM applicaties. Dat doen we dan maar ook, maar hebben ze daardoor dubbel opgeslagen. Bovendien is het allemaal behoorlijk bewerkelijk. Niet ideaal zo, allemaal. Deze vorm van documentbeheer kan ongetwijfeld beter!”

Document manager voor volledig digitaal documentbeheer

Document Manager brengt uitkomst

Document Manager zorgt ervoor dat alle documenten centraal beheerd worden, ongeacht het formaat. Documenten worden automatisch gekoppeld aan het juiste dossier met de juiste metagegevens. Bovendien wordt ieder document volledig doorzoekbaar gemaakt. Instelbare autorisaties zorgen voor optimale beveiliging en regels bepalen welk systeem direct toegang heeft tot welke documenten.

Digitaal documentbeheer
document management

Eenvoudig informatie delen met Easyshare

Informatie moet snel beschikbaar zijn. Je wil snel je informatie kunnen inzien. Het maakt niet uit hoe je de documenten hebt ontvangen. Bijvoorbeeld als email – met of zonder bijlagen – op papier, elektronisch, et cetera. Easyshare zorgt ervoor dat je alles in één muisclick / swipe kan inzien. Direct vanuit je vertrouwde CRM, ERP, HRM, webportaal of ander systeem je documenten inzien. Je moet het eigenlijk gewoon komen bekijken!

Easysearch maakt zoeken overbodig

De Document Manager zorgt automatisch voor gestructureerd documentbeheer. Gebruikers willen niet zoeken naar informatie. Gericht willen ze documenten inzien op het moment dat ze deze nodig hebben. Met Easysearch maken we het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk. Direct inzage, uiteraard geautoriseerd, tot relevante informatie.

document management
digitaal archief

Document Store voor een beveiligd digitaal archief

Beveiligde opslag van alle informatie is evident. Geen document management systeem kan zonder. Al is het maar om te voldoen aan standaard wetgeving, zoals de wet op Privacy, Archiefwet of NEN2082. Dan hebben we het over ‘compliance’. Niet een heel hip onderwerp, maar moet wel geregeld zijn. En dat doet de Document Store voor je.

Document Manager, optimaal in documentbeheer

Centraal opgeslagen

Documenten nooit op meer dan één centrale plek opgeslagen.

Tijd- en ruimtebesparing

Digitaal archiveren bespaart gewoon ruimte en tijd. That simple!

Koppelen order, factuur en levering

Geautoriseerd

Alle informatie centraliseren en geautoriseerd (ver)delen.

Sneller

Productiviteit neemt toe, klanten worden sneller geïnformeerd.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00