“All our information
in reach of a SPLIT SECOND.”

Bij digitaal archiveren draait het meer dan alleen maar om opslaan

 

“Nu we papierloos werken, willen we ook echt niets meer op papier opslaan. Was nog wel even opletten. Onder andere met de archiefwet. Hier willen we vanzelfsprekend wel aan voldoen. Ook de fiscus hebben we ingeschakeld. Kunnen we zomaar onze papieren facturen vernietigen? Dit is inmiddels allemaal geregeld.

Wij zijn nu bezig om onze digitale archief aan te sluiten op onze bedrijfsprocessen. Die we overigens ook gaan automatiseren. En met de andere applicaties die we gebruiken. Doel is dat ieder stukje informatie maar één keer wordt opgeslagen. Maar wel op verschillende plekken en bij verschillende processen beschikbaar.”

EasyShare maakt alles eenvoudig toegankelijk…

Full text search documenten

Digitaal archiveren met EasyShare

Het begint met het digitaal archiveren van documenten. Dat is stap één. De Document Manager zorgt ervoor dat alle brondocumenten worden opgeslagen in de Document Store. De Transaction Robot classificeert al deze documenten en maakt ze full text searchable. EasyShare maakt alle brondocumenten – in de eerste plaats – makkelijk in gebruik.

Makkelijk in gebruik met EasyShare

EasyShare converteert ieder brondocument naar een eenduidig formaat. Hierdoor blader je makkelijk door ieder document zonder dat je eerst de bron applicatie moet openen. Mailberichten hoef je niet eerst te openen in bijvoorbeeld Outlook om ze te lezen. Vervolgens hoef je de bijlage ook niet apart te openen. EasyShare heeft alles al voor je omgezet naar een standaard ‘view format’.

Automatisch een universeel bestandsformaat
Interfaces DMS

EasyShare koppelt met je andere applicaties

Natuurlijk wil je af van dubbel opslaan, kopiëren, printen, enzovoorts. Tegelijkertijd wil je op verschillende plekken en processen direct toegang hebben tot de documenten. Het liefst ook weer in het eenduidige leesformaat. Zonder allerlei copy paste handelingen wil je vanuit je andere applicaties documenten weer digitaal archiveren in de Document Store. EasyShare is alles wat je nodig hebt.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00