“All our VALUABLE
information managed and classified
BY ONE SOURCE, amazing,”

EasySearch – de kortste weg naar – Enterprise Information Management

 

“Wij zijn in ons dagelijks werk afhankelijk van informatie. En dan niet alleen van de gestructureerde gegevens die we vastleggen in ons ERP en CRM systeem. Dat is de hoofdzakelijk de metadata die gestructureerd wordt vastgelegd. Dat hebben we wel goed onder controle. Het gaat ons vooral om de niet georganiseerde gegevens. De informatie die in documenten staat.

Bijvoorbeeld in alle email berichten en bijlagen. De PDF documenten die we versturen en ontvangen. Alle scans die we maken van de post die we ontvangen. Die informatie dus. Hier willen we onbeperkt en snel in kunnen zoeken. We hebben inmiddels geleerd dat we het dan over Enterprise Information Management hebben. Klinkt in ieder geval al goed.”

EasySearch maakt alles vindbaar

Enterprise information management

Wat is Enterprise Information Management

Enterprise Information Management is een breed begrip. In de kern draait het om classificeren van informatie. Van alle informatie. Zowel de gestructureerde als niet gestructureerde informatie. M.a.w. de meta data en de full text data uit documenten, email berichten, scans, PDF, etc. Dit is wat de Document Manager met EasySearch allemaal voor je doet. Automatisch uiteraard!

Onbeperkt zoeken is een optie

Grasduinen door al die informatie is een mogelijkheid. Alle informatie is door EasySearch toegankelijk gemaakt. Als voorbeeld: Je hebt een serienummer, maar weet niet meer waar je het product hebt aangeschaft. Zoek op serienummer of product-/merknaam. EasySearch vindt moeiteloos de documenten die erbij horen.

Onbeperkt zoeken documenten
Zaakgericht werken Document manager DDi

Wanneer heb je welke informatie nodig

Bij zaakgericht werken gaat de Document Manager echt aan het werk voor je. Op basis van de casus en de status van de casus biedt EasySearch je dynamisch de bijbehorende informatie aan. Werk je aan het hernieuwen van een contract, dan maakt het systeem je bijvoorbeeld attent op vorige versies van het contract. Of bijvoorbeeld informatie over veranderde wet en regelgeving.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00