“No hassle about correct
branding, sending YOUR
CORRESPONDENCE

with virtual stationary.”

Virtueel briefpapier en documentcreatie

“Als dienstverlener verzorgen wij de back office voor tientallen relaties. Zij blinken vooral uit in het aangaan en onderhouden van klantcontacten. Wij zijn vooral goed in de administratieve afhandeling van alle zaken. Natuurlijk is onze relatie voor zijn klant het belangrijkste contact. Vandaar dat wij ook in alle schriftelijke uitingen de klant de complete ‘look and feel’ van onze relatie meegeven. Dat is en voor de klant en voor onze relatie belangrijk.

Effectieve klant communicatie en automatische documentcreatie zijn de punten waar we mee scoren bij onze relaties.”

Virtueel briefpapier voor al het print- en drukwerk

Klantcommunicatie bij financiële dienstverleners

Verschillende soorten briefpapier: een uitdaging

Gebruik je verschillende soorten briefpapier, verschillende logo’s en/of huisstijlen? Dan moet je wat moeite doen. Je kan kiezen voor allerlei verschillende sjablonen, die je dan weer tig keer kopieert of je laat verschillende soorten briefpapier drukken. Misschien regel je de juiste documentcreatie in je printer? De kosten en beheer van al deze soorten sjablonen, briefpapier, printerinstellingen etc. is echter een ongewenst effect. Bovendien is het best wel lastig om de post in de gewenste lay-out digitaal te versturen.

Virtueel briefpapier beste alternatief

Het beste alternatief is virtueel briefpapier. De Output Management Software van Planet Press verzorgt de gehele opmaak van al je briefpapier digitaal. Vanuit je systeem/systemen print je nooit meer naar een fysieke printer, maar naar de virtuele printer. Iedere printopdracht wordt daar – als het ware – opgevangen. De software herkent de brief en weet direct welk virtuele briefpapier erbij hoort.

Virtueel briefpapier DDi
Virtuele print software

Je eigen hypermoderne drukkerij

Daar lijkt het wel op. De virtuele printer realiseert de documentcreatie van gepersonaliseerde documenten. Met de gewenste look and feel. Ze kunnen zo 1 op 1 door naar de klant via de email als PDF, ‘geupload’ naar het web portaal, of misschien toch nog full color geprint op blanco papier. Uiteraard wordt iedere brief keurig in kleur en met look and feel automatisch gearchiveerd in de Document Store.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00