“Most letters we send are
COMPOSED AUTOMATICALLY.
That's the art of MAGIC.”

Planet Press verzorgt onze automatische antwoordservice

“We bedienen ruim 30.000 klanten. Je kan je voorstellen dat wij iedere dag – op één of andere manier – contact met hen hebben. Als gevolg daarvan moeten we vaak een schriftelijke reactie aan hen toezenden. Wij zijn erachter gekomen dat – als je het goed organiseert – je veel van deze reacties, o.b.v. informatie in onze systemen – dynamisch kan samenstellen en automatisch kan versturen. Wij gebruiken hiervoor Planet Press. Een uiterst veelzijdige en betaalbare Output Management oplossing.”

output management

Ieder bericht is een werkopdracht

Nagenoeg alle zakelijke post, of email moet door een medewerker worden behandeld. Wat vervolgens dikwijls leidt tot een inhoudelijke reactie. We zijn er aan gewend dat we veel van deze reacties of per soort in bulk samenstellen of stuk voor stuk op maat afhandelen.

Planet Press automatiseert handwerk

Verschillende medewerkers moeten aan de slag om de reacties samen te stellen, klaar te maken om uit te printen (op papier of als PDF), handmatig te sorteren en klaar te maken voor verzending. Met Planet Press is het mogelijk om dit arbeidsintensieve proces automatisch uit te voeren.

output management

Heel veel gaat automatisch

In het systeem is beschreven welke reactie naar de klant toe moet. Welke brief, met welke inhoud. Wat moet de opmaak zijn, met welk lettertype? Welk briefpapier gebruiken we, met welk logo en welke adresgegevens? Wel of geen handtekening? Welke kleurstellingen? En natuurlijk hoe gaan we de reactie versturen? Fysiek per post, als pdf bijlage in de mail of direct naar een digitale klantmap op een website. Tegelijkertijd wordt alles intern digitaal gearchiveerd. Allemaal automatisch natuurlijk.

Ongekende mogelijkheden

Planet Press biedt ongekend veel technische en functionele opties. Het belangrijkste is dat het systeem zo wordt ingericht dat een groot deel van je uitgaande post met een zeer beperkte inspanning wordt afgehandeld. De DDi-ers helpen je hier graag bij.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00