“Run your BUSINESS
PROCESSES
like a
CONDUCTER his orchestra.”

Proces Manager, kloppend hart
van onze workflow

“Voordat we een dossier definitief kunnen sluiten, moeten deze 100% volledig zijn. Alle controles moeten zijn uitgevoerd door een ter zake kundige. De officiële documenten moeten aan het dossier zijn toegevoegd, als ook de receptuur, het onderhavige contract en de elektronische bestanden. Om een nieuwe snackreep te ontwikkelen zijn we door heel veel stadia gegaan. Succes staat bij ons voorop en toeval sluiten we uit.

We wilden dit proces domweg in de klauwen hebben. We kwamen al snel uit bij Proces Manager, de Workflow Management software van DDi !”

Workflow software voor complexe
en minder complexe bedrijfsprocessen

Beschrijf de workflow leg de regels vast

Doe net als de snack fabrikant hierboven. Die gebruikt de Proces Manager voor de sturing en bewaking van een complex innovatieproces. Cruciaal om vooruitstrevend te blijven. Je kan ook kijken naar veel voorkomende bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld de sollicitatie en on boarding procedure van nieuwe medewerkers.

Controle is geregeld

De Proces Manager houdt alles voor je bij. Stuurt automatisch reminders als betrokkenen hun taak nog niet hebben uitgevoerd. Ook naar externe partijen als deze bijvoorbeeld de benodigde documenten nog niet hebben aangeleverd. Wil je ad hoc de status van een dossier weten, raadpleeg de Proces Manager. Simple as that!

Key Perfomance Indicators

Natuurlijk is het de bedoeling dat ieder workflow proces soepel verloopt. Iedereen en alles houdt zich aan haar taak en voert deze tijdig uit. Er is nooit sprake van uitval en als een proces eenmaal loopt dan gaat het altijd goed. Zeker weten? Via zelf in te richten dashboards kan je het in ieder geval in de gaten houden en weet je snel genoeg waar je bedrijfsprocessen moet bijsturen.

All great features

De Proces Manager is uitgerust met alle tools om direct aan de gang te gaan. Maak gebruik van de workflow designer om je bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Met de business forms kun je proces data vastleggen en laten uitwisselen met je huidige systemen. Leg je business rules vast in de workflow engine.

Workflow Management software stuurt je bedrijfsprocessen

Meer overzicht

Iedere status wijziging wordt direct gelogd.

Ontzorgd

De workload neemt zienderogen af. Productiviteit en plezier groeit.

factuur-workflow-opsomming-1

Zorgeloze klanten

Je klanten merken direct dat jouw organisatie beter voor hen werkt.

digitale facturen automatisch uitlezen

Minder fouten

Meer grip zorgt voor minder fouten, meer vertrouwen.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00