“24/7/365 in CHARGE of
each BUSINESS PROCES
without any DELAY."

Business rules handelen taken automatisch af

“Alles wat standaard is, moet ook standaard worden afgehandeld. Iedere keer op dezelfde manier. Ons management team bewaakt(e) deze visie voor ons bedrijf. Ze waren (zijn) hier uiterst scherp op. Alles gericht op de beste dienstverlening in onze branche. Dat was (is) natuurlijk het werkelijke doel van onze organisatie.

Alleen de enorme bak aan energie die dit vergde brak ons op een gegeven moment op. We moesten dit anders gaan organiseren. Dit hebben we dus gedaan. We hebben de standaard klussen vooral geautomatiseerd. Natuurlijk ook meteen de bewaking hiervan. Dat kan de Proces Manager regelen met haar workflow engine.”

Altijd op tijd. Altijd volledig. Altijd naar wens!

Worflow engine DDi

Het werk wordt gedaan

De engine van de workflow software staat tot dienst van onze organisatie. Als een klant een aanvraag indient voor een aansluiting, dan gaat er direct een elektronisch bericht naar de installateur. Deze voert het werk uit. Tegelijkertijd sturen we bericht terug naar de klant dat zijn aanvraag wordt ingepland. Zodra de installateur de datum terugkoppelt, dan informeren wij de klant weer. Was gewoon een kwestie van vastleggen van business rules in de workflow engine.

Ook de bewaking is geregeld

Die installateur moet binnen de afgesproken termijn reageren. Doet hij dat niet dan kost het ons klanten het extra werk wat daar dan weer bijkomt. De workflow software bewaakt dit gehele proces. Ze zet de engine in om reminders en notifiers te versturen, om te escaleren en om een alternatief te vinden.

Workflow bewaking DDi
Business process engine DDi

Automatisch geregeld

De Proces Manager kan veel, maar kan het zelf niet bedenken. Je moet de workflow software wel een handje helpen. Tijdens het ontwerp van je proces leg je de business rules aan, waarop je wil dat de workflow engine aan de slag gaat. Zodra je dit hebt ingesteld wordt het verder automatisch geregeld. Mooi toch!

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00