“SAVE keystrokes. Only enter
your data once YOU NEED IT.
Let the PROCES flow.”

Gegevens sturen je processen in de juiste richting

“Hoe een proces bij ons verloopt is sterk afhankelijk van de gegevens die we verzamelen. Zo bepaald bijvoorbeeld de vestigingsplaats het rayon en het rayon bepaald dan weer de account manager. Dit hebben we allemaal keurig vastgelegd in ons CRM. Dus koppelen met ons CRM was een must have. Real time.

Dit blijkt voor ons workflow systeem geen enkel probleem te zijn. Prima, dus halen we nu nog veel meer data uit ons CRM. Bovendien leggen we gedurende het proces nog veel data extra vast, waarvan we delen weer terug schrijven naar ons CRM. Voor het vastleggen gebruiken we de workflow forms tool van de Proces Manager.”

Super flexibele workflow formulieren

Workflow op maat inrichten

Op maat in te richten

Hoe je workflow forms eruit zien bepaal je zelf. De volgorde van de velden, de type velden (tekst, meerkeuze, datum, string, etc.), gebruik van afbeeldingen, zijn slechts enkele voorbeelden. Echter, niet alleen de looks en indeling geven het workflow systeem ongekende mogelijkheden. Vooral de koppelingen met andere systemen, gebruik van data tijdens het proces, regels en condities maken de Proces Manager uiterst compleet.

Multi level interfaces

Bij DDi hebben we een hekel aan dubbele invoer en dubbele opslag. Gegevens moeten vooral worden opgeslagen in het bronsysteem, in je CRM, HRM, ERP of ieder ander systeem. Wij zorgen er wel voor dat het workflow systeem er bij kan. Niet alleen om gegevens op te halen en te gebruiken in het proces, maar ook om data weer terug te schrijven. Het workflow formulier speelt hierin een belangrijke rol.

Multilevel interfaces
Taakgericht workflow formulier

Taakgericht workflow formulier

Gedurende het proces verzamel je veel data en gebruik je deze voor de afhandeling van de casus. Deze bestaat uit een reeks aan ‘stappen’ die volgordelijk uitgevoerd moeten worden. Per stap regel je in welk onderdeel van het workflow formulier wel of niet gemuteerd kan worden. Met verplichte en/of optionele velden. Zeker weten dat iedere taak goed wordt uitgevoerd.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00