header-bg-level-2-case-manager

“Get grip on your daily job.
TASK DRIVEN work routine
SAVES your day.”

Proces Manager zorgt automatisch voor taakgericht werken

“Iedereen is hier bereid om snoeihard te werken. Dat is domweg de cultuur van onze organisatie. Of we dit met z’n allen wel even slim of handig doen is best wel een lastig gespreksonderwerp. Laatst – toen het moment zich voordeed – heb ik het toch eens voorzichtig ter sprake gebracht. We kwamen eigenlijk al snel op één lijn. Om ons werk te kunnen doen, moeten we onze activiteiten goed op elkaar laten aansluiten. En niet verzaken. Die slag hadden we met z’n allen snel binnen.

Met als gevolg dat ik nu ben aangesteld als Proces Manager en onze belangrijkste processen mag gaan uitwerken. Ik ben direct op zoek gegaan naar een workflow oplossing met een goed stuk task management erin. Dat leek mij zonder meer de eerste logische stap.”

Workflow management, optimaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen

Task management functies

Overzicht houden

Aan het einde van de dag moeten alle taken voor die dag zijn afgehandeld. Door iedereen. Dan alleen weten we zeker dat alles naar wens verloopt. De task management functies van de Proces Manager zorgen hiervoor. Geeft prioriteit aan, zorgt automatisch voor notificaties, routeert taken door naar collega’s als die wat meer ruimte hebben en zorgt vooral voor overzicht.

First in First Out task management

We willen niet dat onze mensen worden afgeleid door de stapel aan werk dat nog ligt te wachten, Het is ook niet de bedoeling dat ze door de stapel heen gaan zoeken welke taak eerst moet, of het beste uitkomt om te gaan doen. De Proces Manager biedt daarom steeds maar één taak tegelijk aan. En bewaakt daarmee automatisch dat er geen taak blijft liggen.

Task management DDi
Informatie management DDi

Alle informatie direct bij de hand

Op het moment dat we een taak openen, willen we direct alle informatie bij de hand hebben om de taak af te handelen. Niet eerst nog eens allerlei informatie verzamelen. Als je bijvoorbeeld een factuur moet controleren, dan wil je wellicht ook andere facturen van die leverancier erbij hebben. Je mag verwachten dat de Proces Manager dit voor je regelt.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00