“Get grip on your daily job.
TASK DRIVEN work routine
SAVES your day.”

Proces Manager zorgt automatisch voor taakgericht werken

“Iedereen is hier bereid om snoeihard te werken. Dat is domweg de cultuur van onze organisatie. Of we dit met z’n allen wel even slim of handig doen is best een lastig gespreksonderwerp. Laatst – toen het moment zich voordeed – heb ik het toch eens voorzichtig ter sprake gebracht. We kwamen eigenlijk al snel op één lijn. Om ons werk te kunnen doen, moeten we onze activiteiten goed op elkaar laten aansluiten en niet verzaken. Die slag hadden we met z’n allen snel binnen.

Het gevolg is dat ik ben aangesteld als Proces Manager en onze belangrijkste processen mag gaan uitwerken. Ik ben direct op zoek gegaan naar een workflow oplossing met task management erin. Dat leek mij de eerste logische stap.”

Workflow management, optimaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen

Task management functies

Overzicht houden

Aan het einde van de dag moeten alle taken voor die dag zijn afgehandeld, door iedereen. De task management functies van de Proces Manager zorgen hiervoor. Hij geeft prioriteit aan, zorgt automatisch voor notificaties, routeert taken door naar collega’s als die wat meer ruimte hebben en zorgt voor overzicht.

First in First Out task management

We willen niet dat onze mensen worden afgeleid door de stapels werk die nog liggen te wachten, Het is ook niet de bedoeling dat ze door de stapel gaan zoeken welke taak eerst moet, of het beste uitkomt om te gaan doen. De Proces Manager biedt daarom steeds maar één taak tegelijk aan en bewaakt zo automatisch dat er geen taak blijft liggen.

Task management DDi
Informatie management DDi

Alle informatie direct bij de hand

Op het moment dat we een taak openen willen we direct alle informatie bij de hand hebben om de taak af te handelen. Als je bijvoorbeeld een factuur moet controleren, dan wil je wellicht ook andere facturen van die leverancier erbij hebben. Je kan van de Proces Manager verwachten dat hij dit voor je regelt.

DDi heeft interface met

Bel ons voor jouw interface: 088 567 20 00