Mutaties en prolongaties met een simpele muisklik verwerkt

RPA M&P App

De Transaction Robot houdt continu – 24/7 – alle “ontvangstkanalen” van de verzekeraars in de gaten. Staan er al stukken klaar in de digitale postbussen? Zijn ze via de mail binnengekomen of via de post? Het maakt voor de robot niet uit op welke wijze de verzekeraar polis documenten naar je toestuurt. Bij ontvangst gaat ie direct voor je aan de slag.

Sorteren

Mutaties scheiden van prolongaties. Alles van één en dezelfde mutatie bundelen als een “set” en klaarmaken voor controle.

Ontdubbelen

Van bijvoorbeeld de polis en kopiepolis. Of van de stukken die verzekeraar en per post en via de digitale postbus toestuurt.

Verzenden

Na controle van de mutatie wordt met één simpele muisclick alles klaargezet voor verzending.

Mutaties en prolongaties in no time verwerkt!

De RPA Mutatie & Prolongatie App levert direct resultaat en aantoonbaar veel tijdwinst op.

Ontvangst regelen

De RPA M&P App ondersteunt je bij het gehele mutatie- en prolongatieproces. Voor zowel het provinciale als volmacht deel. Het begint bij het in ontvangst nemen van de stukken. Het maakt voor de robot niet uit hoe de stukken worden toegestuurd. Via de email, post of digitale postbus. De robot verzamelt ze allemaal, ziet direct of het een prolongatie of mutatie betreft. Hij sorteert ze voor je, ontdubbelt toegezonden stukken en zet ze direct al in het juiste dossier.

Klaar voor controle

De robot bewaakt iedere mutatie. Per (pakket)polis verzamelt ie eerst alle documenten. Pas als de mutatie compleet is biedt ie deze als één set aan voor controle. Je hoeft nooit meer te zoeken naar ontbrekende stukken. Eenvoudig blader je in één scherm door alle documenten en controleer je of de mutatie inhoudelijk klopt en compleet is voor verzending. Met één simpele muisclick handel je de gehele mutatie af.

Alleen nog verzenden

Zodra een mutatie na controle is goedgekeurd wordt automatisch de nota toegevoegd. Als één set is alles nu klaar voor verzending met het door jouw kantoor gewenste medium. Via email en/of toch liever via de post. Of via een servicebureau zoals bijvoorbeeld Postex of m.b.v. een output applicatie als PlanetPress.

Ook voor prolongatie

Direct bij ontvangst filtert de robot de prolongatiestukken er voor je uit en zet ze alvast in het juiste dossier. Naar gelang de voorkeuren van jouw kantoor zet ie ze klaar voor verzending. Wil je ze meteen naar de klant doorsturen dan zorgt de robot hiervoor. Wil je ze liever pas doorsturen als je een maatschappij prolongeert dan verstuurt ie de stukken als één set samen met de prolongatienota.

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze RPA app of een afspraak maken voor een demonstratie, vul dan onderstaand formulier.

Als je op versturen drukt gaat de Transaction Robot aan de slag voor ons. Je aanvraag zet ie in ons CRM. Dan maakt ie direct een actie aan voor één van onze consultants. Die belt jou weer op om je verder te helpen.

Help mij Bel mij