Alle verschillen direct inzichtelijk

RPA Rekening Courant App

Iedere maand een terugkerende klus, het controleren van de Rekening Courant overzichten. Komen de boekingen van de maatschappijen overeen met de boekingen in jouw systeem? Verschillen zijn er altijd wel. Door boekingsfouten, door moment van controle, door verschil in vastleggen boekingen. De Transaction Robot kan je hierbij uitstekend van dienst zijn.

Sorteren

Per maatschappij sorteert de robot de boekingen op polisnummer, relatienaam en bedragen. Alles legt ie al op volgorde voor je.

Vergelijken

Per maatschappij vergelijkt ie alle boekingsregels met alle boekingen die in je eigen assurantiepakket zijn vastgelegd.

Matchen

De robot matcht de boekingsregels met elkaar. Zelfs wanneer polisnummers of relatiegegevens deels overeenkomen.

Alleen nog maar de verschillen controleren

De Rekening Courant App maakt per maatschappij alle verschillen direct inzichtelijk

Inlezen

Na ontvangst van de rekening courant bestanden (CSV/Excel) leest de Transaction Robot de lijsten in. De structuur van het ontvangen bestand wordt direct in de juiste volgorde gezet. Per maatschappij leest ie tevens alle boekingen in die zijn vastgelegd in je assurantiepakket. Alles is nu klaar voor verwerking.

Inzichtelijk maken

De robot vergelijkt per maatschappij alle boekingen met elkaar. Op basis van polisnummer, relatienaam en bedragen worden stuk voor stuk de regels met elkaar afgeletterd. Het leeuwendeel is nu door de Robot verwerkt. Alleen de verschillen blijven ter controle over.

Verschillen controleren

Er blijven altijd een aantal regels over die niet met elkaar overeenkomen. Deze moeten worden uitgezocht. Door de wijze waarop de robot alles voor je heeft voorbereid is in één oogopslag duidelijk om welke regels het gaat en is de rekening courant controle een fluitje van een cent!

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze RPA app of een afspraak maken voor een demonstratie, vul dan onderstaand formulier.

Als je op versturen drukt gaat de Transaction Robot aan de slag voor ons. Je aanvraag zet ie in ons CRM. Dan maakt ie direct een actie aan voor één van onze consultants. Die belt jou weer op om je verder te helpen.

Help mij Bel mij