DDi @ Be the Change in Leusden

Vandaag precies een week geleden, hebben we samen met onze klanten, partnerbedrijven en nog veel meer andere gasten een fantastische en enerverende dag beleefd in het AFAS-theater in Leusden. Met de titel “be-the-change” hebben we samen met ruim 20 andere IT-bedrijven, de verzekeraars en intermediairs getrakteerd op nieuwe innovaties voor vandaag en morgen.
Met ruim 600 bezoekers mogen we gerust spreken van een event dat nu al navolging verdiend.

Het is de eerste keer dat alle IT-bedrijven, met een sleutelpositie in de verzekeringswereld, met elkaar – onder bezielende leiding van de Contact Groep Automatisering (CGA) – een congres organiseert voor haar gemeenschappelijke klanten. Het was geweldig om dit met elkaar te organiseren en om in één dag gezamenlijk intens op te trekken met onze klanten. Volop gelegenheid om allerlei ideeën met elkaar uit te wisselen, elkaar uit te dagen en daar waar nodig ook van gepaste kritieken te voorzien.

Tijdens de parallelsessie, hebben wij onze gasten meegenomen in de toegevoegde waarde van het DDi RPA Platform. Ze laten zie dat het maken van een RPA App je echt snel verder helpt. Dat het platform vol zit met RPA Apps die direct als co-worker kunnen worden ingezet. Maar vooral hebben we ze meegenomen om samen nog meer te gaan innoveren. Door van elkaar te leren, anders tegen de werkelijkheid aan te kijken en de overtuiging dat het anders kan, zijn we aan de slag gaan met elkaar. Prachtig, wat één zo’n dag al niet aan inspiratie oplevert. Volgend jaar weer CGA!

Terug
Help mij Bel mij