"It’s COMPASSION
that leads us to QUALITY and
extraordinary RELATIONS."

Ruim 20 jaar ijzersterk in data & document management software

“Ooit – in 1989 – vers uit de studiebanken, werd ik uitgenodigd door een klein IT-bedrijf in Rotterdam. Ze zochten een marketeer. Precies de job die ik zocht. Op dag één demonstreerden ze hun vlagschip product. Op een gigantisch scherm, een PC met een klein apparaatje wat ze een muis noemden en een grote machine op tafel (is een scanner, zeiden ze). Ze legden een brief op de glasplaat. Klikten een paar keer met die muis. Ik zag van alles gebeuren en 30 seconden later was de brief automatisch overgetypt. Magisch vond ik dit!”

Great teamwork makes the DDi ecosystem

Teamwork betekent voor ons een ecosysteem aan specialisten, onze klanten, ambassadeurs, partners, leveranciers en adviseurs. Deze talentvolle mensen en instanties maken tezamen het succes van DDi.

Join our team of ambitious talents

DDi gaat als een speer! En dat willen we nog wel even volhouden. Met een ambitieus meerjarenplan op zak laten we ons iedere dag weer graag uitdagen om onze DDi software en onszelf beter en beter te maken.

All about DDi until now

Regelmatig duikt DDi op in het nieuws, volgen we discussies, organiseren we webinars, gaan we naar congressen, doen we (mee aan) onderzoeken of publiceren we papers. Je kunt dit alles volgen via de DDi blog.

Some legal stuff

Een succesvolle samenwerking is vanzelfsprekend gestoeld op onderling vertrouwen en waardering. De nodige condities en voorwaarden zorgen daarbij voor wederzijdse garanties.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840, alsmede de DDi licentievoorwaarden.

DDi Licentieovereenkomst

Nederland ICT Voorwaarden