Leer de mensen kennen achter ons

Robotic Process Automation Platform

Profiteer van onze enorme bak aan ervaring
in de automatische verwerking van jullie
waardevolle werkprocessen.

Laten we kennismaken

Teamwork is de sleutel

Niet alleen wij DDi-ers maken ons succes. Onze partners, klanten, leveranciers én adviseurs zorgen ervoor dat wij iedere dag het beste uit onszelf en dus onze oplossingen halen. Dat noemen wij ons ecosysteem.

Meewerken aan het succes

Wil jij ook deel uitmaken van ons ambitieuze team? Iedere dag jouw talent verder ontwikkelen en meewerken aan het succes van DDi? Kom dan helpen met de doorontwikkeling van onze Transaction Robot.

— Meer over werken voor DDi

Volg de DDi Transaction Robot

Hij gaat en staat overal en heeft altijd wat nieuws te vertellen. Volg ons blog en blijf op de hoogte van nieuws, (markt)ontwikkelingen en evenementen waar onze robot te vinden is.

— Naar de blog

Wij zijn een bedrijf met een creatief en ondernemend karakter,
steunend op deze drie kernwaarden

We vertrouwen erop dat we samen met jou altijd kiezen voor de beste oplossing.

We stellen kwaliteit van ons werk en de kwaliteit van onze relaties, in de volle omvang, altijd centraal.

We blijven continu werken aan de duurzaamheid van jouw oplossing en onze relatie.

Voorwaarden

Een succesvolle samenwerking is vanzelfsprekend gebaseerd op onderling vertrouwen en waardering. De nodige condities en voorwaarden zorgen daarbij voor wederzijdse garanties. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederlandse ICT Voorwaarden 2014 van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840, alsmede de DDi licentievoorwaarden. In het kader van de privacy wetgeving “Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)” is het omwille van de wettelijke bescherming van onze klanten noodzakelijk een verwerkersovereenkomst te sluiten met DDi.