DDi en 4insurance bundelen krachten

DDi en 4insurance (AWI, Differ Solutions en EURO-Motive) slaan de handen ineen!

Trots informeren wij je graag dat wij en onze vrienden van 4insurance (Ede) per direct verder samengaan. Al vele jaren kennen we elkaar en op diverse vlakken hebben we al vaker met elkaar samengewerkt. De tijd is nu rijp om onze krachten te bundelen!

Zowel DDi als 4insurance (bestaande uit AWI, Differ Solutions en EURO-Motive) zijn bekende IT-dienstverleners voor algemene dienstverleners en financiële dienstverleners in het bijzonder. Het uitgangspunt is de expertise en cultuur van deze specialistische bedrijven te combineren tot een stevige schaalgrootte voor verdere groei en innovatieve R&D.

De sterk consoliderende markt van dienstverleners brengt nieuwe vraagstukken met zich mee. Dit vraagt niet alleen om veranderingen bij de dienstverleners, maar ook van haar klanten en leveranciers. DDi en 4insurance gaan mede om deze reden hun krachten bundelen. Beide bedrijven bieden complementaire dienstverlening aan een vergelijkbare groep relaties. Het samengaan biedt mogelijkheden tot het verder optimaliseren van processen, alsook het blijven investeren in bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe proposities. Het biedt met name de gelegenheid de verregaande digitale transformatie van onze klanten beter te kunnen ondersteunen als een volwaardig partner vanuit een steviger fundament.

De huidige dienstverlening vindt ongewijzigd doorgang en zal daar waar mogelijk beter op elkaar gaan aansluiten. Het onderscheidende karakter van de softwareoplossingen zal onaangetast blijven, waarbij het onze ambitie is om wederzijdse klanten te laten profiteren van elkaars unieke functionaliteiten. De huidige directieleden zullen gezamenlijk de nieuwe directie vormen.

Een bijzonder mooie, nieuwe stap met veel perspectief voor al onze (nieuwe) klanten, die door alle DDi-ers met groot enthousiasme is verwelkomd. Samen met onze nieuwe collegae van 4insurance gaan we vol energie aan de slag en kijken we graag uit naar een succesvolle voortzetting en vooral uitbreiding van onze samenwerking met elkaar!

Terug
Help mij Bel mij