Kick-off Q3 – Tijd om op te laden en door te pakken!

Q3, wat ons betreft het mooiste kwartaal van ieder jaar. Na gedane arbeid en bereikte resultaten, nu het moment van vakanties en te genieten van alle mooie dingen in het leven. Ook bij ons (DDi) kunnen we terugkijken op een productief 2e kwartaal. We hebben een aantal mooie functies aan ons RPA Platform toegevoegd, o.a. digital signing, nieuwe klanten mogen verwelkomen en nieuwe DDi-ers zijn ons komen versterken. Een nieuwe knowledge base in gebruik genomen, die we in Q3 actief gaan integreren in ons RPA Platform.

Met volle accu’s komen we zo terug van onze vakanties en sleutelen we gedreven voort aan onze missie: “met een club van enthousiaste en gelouterde professionals het beste en slimste low code / no code RPA Platform voor verzekeraars maken”. In Q3 is vooral de verdere ontwikkeling van onze slimme Transactie Robot promising. Het team is verder uitgebreid en vanaf eind augustus gaan we de eerste internationale stappen zetten. De voertaal intern wordt Engels en een belangrijk stuk van de TA Robot gaan we technisch herontwerpen.

Verder zijn we er trots op dat steeds meer zogenaamde “CCS kantoren” aan de slag willen met het DDi RPA Platform. Met de focus allereerst op de Mutatie & Prolongatie processen. Terwijl wij intern alweer stappen zetten om voor de gebruikers van Level (CCS) ook ondersteuning te bieden aan de Claims processen. Kortom, Q3 wordt een heerlijk kwartaal om mee te maken!

Terug
Help mij Bel mij