Project CrAIova loopt op schema

De eerste contouren van wat wij intern project crAIova noemen, krijgt steeds meer vorm. Gister, tijdens de bi-weekly review, heeft het ontwikkelteam een korte presentatie gegeven van hun vorderingen.

Het team van Project crAIova bouwt een nieuwe slimme robot voor de verzekeringsbranche gericht op data classificatie. De robot gaat als Cloud Service worden aangeboden aan de verzekeringsbranche. De kern van de service is een volgende stap in artificial intelligence (AI) en machine learning (ML).

De nieuwe, slimme robot is een volledig nieuw product, dat onafhankelijk van systeem integraties als service beschikbaar komt. Speciaal gericht op verzekeraars. Om ongestructureerde data te vertalen naar gestructureerde data en daarmee (polis)aanvragen, claims meldingen, overvoeracties en overige correspondentie eenvoudiger en sneller te kunnen verwerken.

Het ontwikkelteam is ontzettend ambitieus en kan niet wachten om de eerste concept versie te mogen presenteren. We zijn hier razend nieuwsgierig naar!

Terug
Help mij Bel mij