Provinciale stukken kan ik nu veel beter sorteren!

“Ik was hier al tijdje op zoek naar. In verschillende gesprekken met mijn ‘DDi makkers’ hebben we een plan uitgewerkt om mij deze optie te bieden. Sinds kort kan ik nu veel makkelijker te provinciale stukken sorteren en in één keer afhandelen. Tot voor kort kreeg ik ieder stuk afzonderlijk in handen. Het was dan een koud kunstje om ze op te ruimen in het dossier en klaar te zetten voor verzending. Nadeel alleen was, dat ik het per item moest doen. Met veel extra werk. O.a. controleren of ik de stukken al niet eerder had ontvangen om ze dan weer te verwijderen. Niemand werd hier vrolijk van. Zelfs ik niet.”

“Gelukkig is het nu anders. Ik verzamel eerst alle polis stukken. Die houd ik als één werkopdracht bij elkaar. Ik zie dus in één oogopslag wat we hebben ontvangen. Vervolgens filter ik o.a. de kopie polissen en andere doublures eruit. Geef ik direct aan dat de nota niet verzonden kan worden, maar de polis en groene kaart wel. Met nog één laatste druk op de knop worden alle provinciale stukken verder in één keer afgehandeld. Tot en met verzending aan toe. De eerste complimenten van mijn collega’s heb ik inmiddels in ontvangst genomen. Dank je wel en graag gedaan!”

“Wil je meer weten, bel dan even mijn makkers van DDi via 088 567 2000 of mail naar cd@ddi.nl. Je kan natuurlijk ook even langskomen op de AM Dag. Die is op 26-11 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Als je nog geen entreebewijs heb voor deze dag, bel me dan even, dan stuur ik je deze toe. Entree is dan gratis en voor niets! Is dat niet mooi?”

Terug
Help mij Bel mij