Spannende week voor DDi Development Team

Less_framework

Maandag 1-11-2021. Een dag die de ongetwijfeld een plek krijgt in de geschiedenisboeken van DDi. De aanleiding is de succesvolle groei van DDi in het algemeen en ons ontwikkelteam in het bijzonder.

Rekening houdend dat groei een constante factor is hebben we onze processen weer eens kritisch tegen het licht gehouden. Wat kunnen we verbeteren om onze groei soepel in betere banen te leiden. Niet alleen voor het ontwikkelteam, maar uiteraard voor de gehele organisatie. Toch werd het ons snel duidelijk dat we eerst de focus moeten richten op onze ontwikkelprocessen.
Geïnspireerd en ondersteund door de professionals van Devon/Prowareness hebben we ons verder verdiept in het zogenaamde LeSS Framework. Al snel werd ons duidelijk “this is the way to go”. Na alle voorbereidingen is as maandag onze eerste dag dat we daadwerkelijk operationeel zijn met het het LeSS Framework.

De komende periode willen we de volgers van DDi graag informeren over onze voortgang. Daarbij staan we graag open voor tips, trucs en aanwijzingen. Het je ervaring met LeSS en wil je dit graag delen? Let us know? Morgen starten wij in ieder geval met ontzettend veel zin en gezonde spanning aan dit nieuwe hoofdstuk binnen DDi.

Terug
Help mij Bel mij