Vacature Allert 📣 Ben jij onze nieuwe HR Business Partner?

vacature HR interim business partner medewerker

Als HR Business Partner ben je een belangrijke speler voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Op dit moment wordt ons team op veel afdelingen in snel tempo uitgebreid. Jouw taak is ervoor te zorgen dat de HR-processen soepel verlopen. Hoe jij dit verder kunt vormgeven in jouw rol als adviseur. Je wordt versterkt door een HR Functionaris in opleiding. Samen vormen jullie een hecht team. Op basis van eigen onderzoek, de gesprekken met het management, leidinggevenden en medewerkers stel je in belangrijke mate zelfstandig een HR-beleidsplan op, inclusief prioriteiten, budget en plan van aanpak.

Bij de implementatie zoek je proactief de samenwerking op met stakeholders. Jij weet op de juiste plekken draagkracht te creëren om de veranderingen door te voeren. En jouw voelsprieten binnen de organisatie maken dat jij snapt wat er speelt en hoe je zaken het beste kunt doen om het verschil te maken.

Als HR Business Partner ben je hierbij in staat om zowel de handen uit de mouwen te steken in de uitvoering als ook te zorgen voor nieuw beleid en de ontwikkeling van de organisatie. Je neemt initiatief en zorgt voor verbeteringen. In het contact met collega’s schakel je moeiteloos tussen verschillende afdelingen, personen en functieniveaus.

Enthousiast geworden? Reageer dan op de vacature op onze Jobs pagina.

Terug
Help mij Bel mij