Vol gas Q2 in!

Bij de aftrap van Q1-22 hebben we “pick up the pace” als thema gekozen. Vooral omdat we met z’n allen nog eens een tandje extra bij willen zetten. Geheel in lijn met die gedachten, hebben we afgelopen vrijdag Q1 afgesloten op het F1 circuit van Zandvoort. Alle DDi-ers een eigen virtuele F1 en racen maar. Met DRS zones, banden wissels, gele en blauwe vlaggen, kwalificatie rondes en starten van P1, P2, P3, … etc. Snelste tijd was zonder enige bedreiging voor Bodhi en de rest kwam er vlot achteraan. Een mooi slotstuk van Q1. Top georganiseerd door het DDi ECO Team!

Om Q2 direct in de hoogste versnelling voort te zetten. Maandag 4-4, tijdens de kick-off voor Q2, hebben we nog even stilgestaan bij de geboekte progressie in Q1, maar vooral uitgekeken naar de plannen voor Q2. We hebben onszelf met de nodige uitdagingen opgezadeld. Alle investeringen in Artificial Intelligence komen steeds meer tot wasdom. Meteen in Q2 zullen de gebruikers van het RPA Platform hiervan profiteren. Bovendien verwachten we in Q2 de eerste versie van de overvoer app toe te voegen aan het RPA Platform.

Daarnaast zullen we in Q2 verder aan de slag gaan met de Claims app. In Q1 hebben we samen met een groep gebruikers de contouren opgesteld van de nieuwe Claims App, die eind Q2 beschikbaar moet zijn voor alle gebruikers van het RPA Platform. Voor ons een geweldige test, omdat we steeds sneller nieuwe Apps willen toevoegen aan het DDi RPA Platform. Nu nog binnen een kwartaal met de intentie om dit te versnellen naar max. 6 weken in de toekomst.

We zullen behoorlijk gas moeten geven om al onze plannen te realiseren. Ook omdat we in Q2 een compleet nieuwe “gear set” gaan uitrollen, het kantoor gaan restylen en mooi in lijn brengen met onze nieuwe hybride werkprocessen. Let’s go!

Terug
Help mij Bel mij