Welkom Jamy!

Ruim twee weken geleden hebben wij Jamy als nieuw teamlid mogen verwelkomen. Na twee weken zijn de eerste indrukken – van beide kanten – meer dan goed. Jamy is werkzaam in het zogeheten ‘team 42’ en houdt zich bezig met de ontwikkeling van ons RPA Platform. ‘Ik ben bezig met verschillende cursussen om de programmatuur en het bedrijf te leren kennen.’ Binnen DDi maken we gebruik van het professionele trainingsplatform Udemy. Met een wereld aan trainingen en cursussen. Ook de cursussen va DDi zelf staan hierop. Daarnaast ondersteunen mijn collega’s me enorm, zodat ik zo snel mogelijk met hen mee kan draaien in de tweewekelijkse sprints. Ik kijk er naar uit om de eerste user stories op te gaan pakken.

‘Om snel de producten en diensten van DDi onder de knie te krijgen, trek ik de komende tijd samen op met onze consultants. Ik hoop snel meerdere klantsituaties te leren kennen, zodat ik ook beter begrijp welke waarde ons RPA Platform toevoegt voor onze klanten. Kort gezegd, vanaf dag één volle bak er tegen aan”, heerlijk aldus Jamy!.

Voor zijn DDI-avontuur heeft Jamy de studie Applicatie Ontwikkeling gedaan. Met de kennis dat hij 1,5 maand geleden zijn diploma in ontvangst heeft mogen nemen, neemt hij een frisse blik mee.

Aan informatie geen gebrek dus. ‘En nu alles nog onthouden’ grapt Jamy, maar daar hebben wij al het vertrouwen in. Hij is nu al een aanvulling in het team.

Terug
Help mij Bel mij