Alles om jouw werk makkelijker te maken

RPA Apps op maat

Het DDi RPA Platform is een zogenaamd low code platform. Met een korte doorlooptijd kan je zelf apps (laten) bouwen om data te structureren en te begrijpen, data- en werkprocessen te automatiseren of om deze te integreren binnen je eigen IT Infrastructuur.

Data Mining

Maak van alle ongestructureerde data, logische data.

Data driven workflow

Gebruik de logische data om manuele processen te automatiseren.

Integrate and process

Integreer de data en processen binnen je eigen IT systemen.

Design, deploy, integrate and process

Gebruik het DDi RPA Platform ook om je eigen data- en werkprocessen te optimaliseren

Back- and front office automation

Zorg ervoor dat de medewerkers van front- en back office elkaar niet meer tig mailberichten per dag hoeven te sturen. Bijvoorbeeld voor het aanleveren van ontbrekende data op schadedossiers of nieuwe aanvragen. Stroomlijn de data- en communicatieprocessen, bouw procesmatig het dossier op en maak het mogelijk dat medewerkers gestructureerd en taak gedreven hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Bulkprocessen

Bulkprocessen lenen zich bij uitstek om het DDi RPA platform in te zetten. Onder andere voor de zogenaamde overvoerprocessen of voor de verwerking van de bezoekrapporten of risico inventarisaties. UBO checks is ook zo’n fenomeen wat bij het ene kantoor veel vaker voorkomt dan bij de ander. Iedere organisatie heeft zo haar eigen beweegredenen om het RPA Platform in te zetten.

Snel resultaat

Door de focus van het DDi RPA Platform op de verzekeringsbedrijven biedt zij standaard integraties met de gangbare IT landschap binnen deze branche. De verwerking en verrijking van dataprocessen is vaak al standaard voor handen. In vergelijking met andere low code RPA systemen is het niet meer nodig om via allerlei gebruikershandelingen, processtappen en scriptingregels een duurzame en bruikbare oplossing te realiseren.

Meer weten?

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden van het DDi RPA Platform? Wil je leren hoe je zelf RPA apps kan bouwen? Bel ons voor een afspraak of vul dan onderstaand formulier.

Als je op versturen drukt gaat de Transaction Robot aan de slag voor ons. Je aanvraag zet ie in ons CRM. Dan maakt ie direct een actie aan voor één van onze consultants. Die belt jou weer op om je verder te helpen.

Help mij Bel mij