Digitale factuurverwerking
niet meer weg te denken

RPA Factuurverwerking App

Hoeveel facturen je ook ontvangt, hoe groot je organisatie ook is, deze RPA app om je inkoopfacturen te verwerken mag je eigenlijk niet missen. Van ontvangst tot betaling – de app regelt het allemaal voor je. Alle facturen worden geboekt in je financieel systeem, digitaal ter controle aangeboden en na goedkeuring klaargezet voor betaling.

Boeken

Facturen worden direct bij ontvangst omgezet in een boeking.

Goedkeuren

De app biedt de facturen digitaal aan om te controleren.

Betalen

Na goedkeuring staan de facturen klaar voor betaling.

Alle inkoopfacturen digitaal verwerkt

De RPA app voor factuurverwerking wordt gekoppeld met je financieel pakket. Direct klaar om aan de slag te gaan.

Goedkeuringsprocessen

Het eerste wat we samen elkaar gaan doen is de goedkeuringsprocessen vastleggen. Wie doet de administratie van de inkoopfacturen, wie moeten de facturen controleren en accorderen voordat ze definitief geboekt en betaald mogen worden. Ervaring leert dat we dit proces al snel in kaart hebben en rap kunnen digitaliseren voor jouw organisatie.

Mailboxen ‘aansluiten’

De volgende stap is het in ontvangst nemen van de facturen door de Transaction Robot. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor al een specifiek mailadres. Zo niet, dan maken we deze aan. Leveranciers die de facturen nog per post sturen gaan we een handje helpen. Lukt het hun echt niet, dan scannen we ze zelf naar het mailadres. De Transaction Robot doet nu de rest.

Controleren, boeken, fiatteren en betalen

Ieder mailbericht wordt gecontroleerd. Is het wel een factuur? Met verschillende bijlagen? Is het geen spookfactuur? Is de factuur al niet een keer eerder toegestuurd? En meer. Na alle controles, boekt de Transaction Robot de factuur in het financieel pakket en zorgt ervoor dat de juiste personen op tijd controleren. Als iedereen akkoord is maakt ie de boeking definitief, zet deze klaar voor betaling en archiveert ie de factuur. That’s it!

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze RPA app of een afspraak maken voor een demonstratie, vul dan onderstaand formulier.

Als je op versturen drukt gaat de Transaction Robot aan de slag voor ons. Je aanvraag zet ie in ons CRM. Dan maakt ie direct een actie aan voor één van onze consultants. Die belt jou weer op om je verder te helpen.

Help mij Bel mij