Skip to main content

De bescherming van ieders privacy behoort standaard tot het DNA van DDi.

Logisch, wanneer je technisch en functioneel de verantwoordelijkheid draagt over honderden miljoenen digitale documenten met een diversiteit aan persoonsgegevens. Overal waar DDi haar robots en bijbehorende software inzet, krijgt zij hiermee te maken. De meest persoonlijke gegevens moeten om die reden tot het uiterste worden afgeschermd van de buitenwereld. Dit geldt niet alleen voor technische en functionele onderdelen van de software. Het is ook van toepassing op het gedrag van de DDi-ers en de werkprocessen binnen onze organisatie.

Ver voordat de introductie van de AVG werd aangekondigd maakte we ons al druk over het afschermen van persoonsgegevens. We hebben bijvoorbeeld ooit de functie ontwikkeld om de inhoud van documenten deels te kunnen anonimiseren (middels digitaal zwart lakken van teksten). Ons toentertijd nog niet gerealiseerd dat ons gedrag en alles wat daar bij hoort te formaliseren middels een certificering. Bij de komst van onze nieuwe security officer in 2018 werden al snel plannen gesmeed om de ISO27001 en NEN7510 certificering te realiseren. Begin 2019 is de certificering afgerond.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van ons RPA Platform? Volg hier de DDi Transaction Robot op LinkedIn.

 

Leave a Reply

T 088 567 2000