Afgelopen donderdagmiddag 17.00 uur; alle DDi-ers hebben de ‘zware’ storm in ons kikkerlandje getrotseerd om op tijd bij museum de Gevangenpoort in Den Haag te zijn voor het eerste DDi event van dit jaar. De locatie is een knipoog naar het Capture thema van dit event. Het verhaal van misdaad en straf in voorbije tijden dat De Gevangenpoort vertelt gaat over een hele andere manier van Capturing dan waar wij dagelijks mee bezig zijn bij DDi. Een stuk spannender kan je wel zeggen. Al kan de intelligente OCR software die berichten leest en de tekst omzet naar bruikbare data, anders gezegd data capture, ook best magisch en in ieder geval interessant zijn. Vooral als je bedenkt dat het bedrijfsprocessen een stuk efficiënter kan maken. Maar daar zal ik nu niet over in detail treden.

Terug naar donderdag. We kregen een rondleiding door de Middeleeuwse gevangenis. Langs het cellenblok, de pijnkelder en de grootste verzameling straf- en martelinstrumenten van Nederland. Erg indrukwekkend!

Uiteraard was er ook tijdens dit event weer tijd om met elkaar stil te staan bij de focuspunten voor dit jaar. Een brainstormsessie heeft mooie output opgeleverd om mee aan de slag te gaan. Het Capture event is geslaagd!

DDi Transaction Robot

Leave a Reply

T 088 567 2000